El passat 10 de març, el LEGEF de la mà de la Dra. Mar Tàpia va realitzar dos conferències divulgatives sobre terratrèmols per infants. Van ser dos conferències una més adreçada a Educació Infantil i primers anys de primaria i una segona pels cursos més avançats de primària.

Aquestes conferències van despertar l’interès dels nens ja que havien sentit a parlar molt dels terratrèmols de Turquia del passat 6 de Febrer que tant mal van fer a la població d’aquell país. Van conéixer com hem de separar el perill que comporta el fenòmen natural per sí mateix i com funciona, i com aquest perill es veu augmentat pels elements de la nostra societat (edificis, carreteres, suministres,….) Així que vam fer un taller de tipus de falles amb galetes Oreo i un taller de construcció d’edificis resistents a les vibracions amb plastelina i spaghettis. S’ho van passar d’allò més bé! I per finalitzar un aprenentatge de què fer en cas de viure un terratrèmol!

Aquestes conferències per això tenien un doble vessant ja que era la setmana del 8 de març i l’escola dels Til·lers va convidar tota una sèrie de dones a xerrar sobre les seves feines i projectes a raó de la setmana de la dona treballadora.

Tot plegat va ser una bona experiència en comunicar la raó de les nostres feines als més petits dels cicles educatius.